Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että valmentajamme Jani Iivonen on nimitetty ITIL® Ambassadoriksi. Tämä arvostettu nimitys perustuu hänen vankkaan asiantuntemukseensa ja pitkään kokemukseensa ITILin kehityksen ja -valmennuksen parissa. Jani liittyy osaksi valittua, kansainvälistä ITIL-pioneereiden ryhmää, jossa hänen panoksensa on merkittävä niin alueellisella kuin globaalilla tasolla.

Nimityksensä myötä Janilla on keskeinen rooli kansainvälisessä PeopleCert-yhteisössä sen tukemisessa ja kehittämisessä. Ambassador-ohjelma vahvistaa entisestään yhteisön jäsenten osaamista, tukee ammatillisia tavoitteiden saavuttamista ja tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun sekä arvokkaiden yhteyksien luomiseen, mentorointiin, ajatustenvaihtoon muiden alan johtajien, ITIL Ambassadorien ja asiantuntijoiden kanssa.

”Janin nimitys ITIL Ambassadoriksi alleviivaa hänen vahvaa asiantuntemustaan ja sitoutumistaan osaamisen kehittämiseen. Meillä on huippuosaavat valmentajat ja tämä on osoitus siitä. Samalla tämä tunnustus vahvistaa Wakarun asemaa osaamisen kehittämisen ykkösvalintana ja roolia johtavana ITIL-valmennusten tarjoajana.”

Näin liiketoimintajohtaja Johanna Rakemaa kommentoi nimitysuutista tuoreeltaan.

Onnittelut Janille tästä merkittävästä saavutuksesta ja uudesta roolista!

Wakaru