Wakaru mukana kansainvälisessä OMIMO PM -työryhmässä

Wakarun osallistuminen OMIMO PM -työryhmään on käynnistynyt vauhdikkaasti Leuvenissa pidetyssä kick-off-tapaamisessa. OMIMO (Open Minimalist Modules) on innovatiivinen hanke, jonka tavoitteena on luoda helposti omaksuttavia oppimismoduuleita, joiden avulla myös vähemmän koulutetut ja erilaisia rajoitteita omaavat henkilöt pääsevät helpommin osaksi työelämää.

Wakarun edustajana työryhmässä toimii konsultoinnin liiketoimintajohtaja Aaro Ollikainen, joka tuo mukanaan asiantuntemusta ja aktiivista osallistumista projektin kehittämiseen.

”Wakarulla meillä on tärkeää olla mukana antamassa oma panoksemme kehittämiseen ja tarjota asiantuntemustamme. Tässä työryhmässä verkostoidumme myös laajasti kansainvälisesti, saamme uusia kontakteja ja tietoa, missä projektitoiminta menee maailmalla ja mikä on pinnalla”, summaa Aaro työryhmätapaamisen jälkeen.

Yksi merkittävä jo tuotettu tulos on minimalistinen P3.express -projektinhallintamalli. Hankkeen tavoitteena on tarjota avoimia ja käytännönläheisiä työkaluja oppimiseen, ja tuotokset julkaistaan Creative Commons -lisenssillä.

Projekti jatkuu seuraavat 24 kuukautta ja jakautuu kuuteen eri osa-alueeseen. Wakarun tiimi osallistuu projektiin aktiivisesti, erityisesti koulutusmateriaalien tuotantoon.

Ensimmäinen OMIMO Community Forum järjestetään 24.10.2024, ja se on avoin kaikille kiinnostuneille. Lisätietoja tapahtumasta löytyy OMIMO verkkosivuilta: OMIMO Community Forum 2024.

Katso myös

Tutustu P3.express-metodiin – kevyt ja edullinen projektinhallintametodi